Vestigingsmanager Amersfoort

Vestigingsmanager Amersfoort

Vestigingsmanager Amersfoort

Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een:

VESTIGINGSMANAGER 

Het geheim van een goede vestigingsmanager zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan het beste uit jouw team halen én die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. 

Over de functie
Je weet zonder al te veel woorden wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect in het plaatje past. Door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Samen met het team zorg je ervoor dat jouw stukje SRV Transportdiensten op rolletjes loopt. Als team zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en flexwerkers graag aan de slag gaan voor ons.

Hoe ziet een werkdag er voor de Vestigingsmanager uit?
Je verwerkt iedere dag de binnengekomen reacties van kandidaten zo snel mogelijk. Kandidaten die mogelijk interessant zijn voor een bepaalde functie, nodig je uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Daarnaast ga je ook zelf actief online op zoek naar technici die je vervolgens enthousiasmeert om voor SRV Transportdiensten aan de slag te gaan. Tevens verricht je werk- en projectbezoeken. Door in contact te blijven met je kandidaten bouw je een band met ze op, je leert ze steeds beter kennen en zij jou natuurlijk ook.

Verder stuur je je team aan en dankzij jouw enthousiasme haalt ieder teamlid het beste uit zichzelf. Ook sta je klaar om eventuele problemen op te lossen. Verder ben je verantwoordelijk voor het maken van de begroting, overleg je met andere vestigingen en houd je zicht op het budget van de vestiging.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je hebt ervaring met uitzending en/of detachering van technische vakkrachten;
– Je bent communicatief vaardig;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal en een e-mail of (telefoon)gesprek in het Engels lukt je prima;
– Werken in een team gaat je goed af.

Over SRV Transportdiensten
SRV Transportdiensten is een uitzend- en detacheringsbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Nood-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn; loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie die flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen met opdrachtgever.

Wat wij bieden
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088 74 70 249.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.