Senior Intercedent Zaandam

Senior Intercedent Zaandam

Senior Intercedent Zaandam

Voor onze vestiging in Zaandam zoeken wij een:

Senior Intercedent

Krijg jij een kick van iemand verder helpen met zijn of haar carrière, help jij mensen graag groeien en word je blij van het maken van een juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect bij het plaatje past. Door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Met jouw enthousiaste houding weet je een potentiële flexwerker te enthousiasmeren om aan de slag te gaan.

Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Je bent iemand die het beste bij de ander naar boven kunt halen. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Je zorgt ervoor dat jouw stukje SRV Transportdiensten op rolletjes loopt en stuurt het team aan. Als team zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en flexwerkers graag aan de slag gaan voor ons. Vanuit jouw kennis van het transport marktsegment, verdiep je je in het kernproces van de klant. Wat vindt de klant belangrijk? Hoe vertaal je deze informatie naar je medewerker?

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
– Je bent communicatief vaardig;
– Omschakelen van Nederlands naar Engels is voor jou geen probleem;
– Je hebt een ondernemersmentaliteit en werkt graag samen aan succes;
– Leren houdt voor jou nooit op;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Zaandam en in het bezit van een rijbewijs.

Bedrijfsprofiel SRV Transportdiensten
SRV transportdiensten is een uitzendbureau dat bestaat uit een viertal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@koflexwerk.nl of naar k.oosterom@koflexwerk.nl.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088-74 70 249 of met Kelly Oosterom 088-74 70 252.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.