Senior Intercedent Zaandam

Senior Intercedent Zaandam

Senior Intercedent Zaandam

Voor onze vestiging in Zaandam zoeken wij een:

Senior Intercedent

Het geheim van een goede intercedent zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Functieomschrijving
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect bij het plaatje past. Met jouw enthousiaste houding weet je een potentiële flexwerker te enthousiasmeren om aan de slag te gaan voor SRV Transportdiensten.

Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten. Vanuit jouw kennis van het transport marktsegment verdiep je je in het kernproces van de klant. Wat vindt de klant belangrijk? Hoe vertaal je deze informatie naar je medewerker?

Verder zorg je ervoor dat jouw stukje SRV Transportdiensten op rolletjes loopt en je stuurt je team aan. Als team zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en flexwerkers graag aan de slag gaan voor ons.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
– Omschakelen van Nederlands naar Engels is voor jou geen probleem;
– Je hebt een ondernemersmentaliteit en werkt graag samen aan succes;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Zaandam en in het bezit van een rijbewijs.

Bedrijfsprofiel SRV Transportdiensten
SRV transportdiensten is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen.

Wij bieden je
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088-74 70 249.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.