Senior Intercedent  Amersfoort

Senior Intercedent  Amersfoort

Senior Intercedent  Amersfoort

Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een:

Senior Intercedent 

Het geheim van een goede intercedent zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. 

Over de functie
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect bij het plaatje past. Door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Samen met het team zorg je ervoor dat jouw stukje SRV Transportdiensten op rolletjes loopt. Als team zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en flexwerkers graag aan de slag gaan voor ons.

Hoe ziet een werkdag er voor de Senior Intercedent uit?
Je verwerkt iedere dag de binnengekomen reacties van kandidaten zo snel mogelijk. Kandidaten die mogelijk interessant zijn voor een bepaalde functie, nodig je uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Daarnaast ga je ook zelf actief online op zoek naar techneuten die je vervolgens enthousiasmeert voor SRV Transportdiensten. Tevens verricht je werk- en projectbezoeken. Door in contact te blijven met je kandidaten bouw je een band met ze op, je leert ze steeds beter kennen en zij jou natuurlijk ook.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je hebt ervaring met uitzending en/of detachering van technische vakkrachten;
– Je bent communicatief vaardig;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Een e-mail of (telefoon)gesprek in Engels gaat je prima af;
– Je bent ondernemend;
– Leren houdt voor jou nooit op;
– Werken in een team gaat je goed af;
– Je hebt een groot netwerk, ook buiten Veghel (pre);
– Je bent woonachtig in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen én in het bezit van een rijbewijs.

Over SRV Transportdiensten
SRV Transportdiensten is een uitzend- en detacheringsbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Nood-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn; loyaliteit en betrokkenheid. En we blijven ambitieus, want wij vinden dat elke opdrachtgever recht heeft op de beste werknemers en visaversa. Wij willen graag weten wie die flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen met opdrachtgever.

Wat wij bieden
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088 74 70 249 of 06 50 56 99 42.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.