Recruiter Internationaal

Recruiter Internationaal

Recruiter Internationaal

Voor onze vestiging in Zaandam zoeken wij een: 

Recruiter Polen / Letland

Ons team heeft internationale versterking nodig! Voor onze vestiging in Zaandam zijn we op zoek naar een recruiter internationaal. Word jij enthousiast van het maken van een juiste match en help jij graag mensen verder met hun carrière? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:
Dagelijks zorg jij voor het invullen van vacatures. Of het nu een baan voor de lange termijn is of een klus voor een bepaalde periode is, jij weet de perfecte kandidaat te vinden! Je werft mensen in binnen en buitenland en door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die bij een vacature goed tot zijn recht komen. Met jouw enthousiaste houding weet je een potentiële flexwerker te enthousiasmeren om aan de slag te gaan. Verder beantwoord je vragen van flexwerkers en los je eventuele problemen op.

Wat neem je mee:
– Een goede beheersing van de Nederlandse en Poolse en/of Letse taal;
– Een e-mail of telefoontje in het Engels gaat je goed af;
– Reizen en overnachten in het buitenland vormt geen probleem
– Je bent fulltime beschikbaar;
– Samenwerken doe je graag, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag;
– Presteren onder druk is geen probleem;
– Je hebt rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel Koflexwerk
Koflexwerk is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van Koflexwerk zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen met een opdrachtgever.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken je jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan je motivatie en cv naar n.vreeker@koflexwerk.nl.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088 74 70 249 of 06 – 50 56 99 42.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.