Recruiter Amersfoort

Recruiter Amersfoort

Recruiter Amersfoort

Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een: 

Recruiter

Het geheim van een goede recruiter zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Functieomschrijving
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect in het plaatje past. Door je oprechte interesse in anderen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Wie ben jij?
– Je hebt hbo werk- en denkniveau;
– Je schrikt niet terug voor acquisitie en bent een geboren netwerker;
– Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan verschillende gesprekspartners;
– Je bent geïnteresseerd in wat jouw klanten en uitzendkrachten beweegt;
– Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
– Je woont in regio Amersfoort en hebt rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel SRV Transportdiensten
SRV Transportdiensten is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen met een opdrachtgever.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088-7470249 of 06-50569942.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.