Over ons

Over ons

Over ons

Samenbrengen. Dat is waar wij goed in zijn.

SRV Transportdiensten zorgt voor de juiste match tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers in de transportsector. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van deze verbinding. Daarom starten wij onze zoektocht altijd met een kennismaking en brengen we de wensen en behoeften van beide partijen duidelijk in kaart. Dat is ons vertrekpunt. Zo brengen wij, aan het einde van de rit, de juiste mensen samen, voor het beste resultaat.

Sinds onze start in 2016 zijn wij in korte tijd enorm gegroeid. We werken met een jong, ondernemend team waarmee we onszelf hebben weten te bewijzen als een betrokken en loyaal uitzendbureau. Onze kracht zit in de transportbranche waar wij mensen op weg helpen naar hun match.

SRV Transportdiensten is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA en is SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureau’s in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen en onze kennis altijd up-to-date is. Zo kun jij ervan uit gaan dat je samenwerkt met een betrouwbare partner. Reden genoeg om eens contact met ons op te nemen, toch?

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.