Intercedent Zaandam

Intercedent Zaandam

Intercedent Zaandam

Voor onze vestiging in Zaandam zoeken wij een:

Intercedent

Krijg jij een kick van iemand verder helpen met zijn of haar carrière, help jij mensen graag groeien en word je blij van het maken van een juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect bij het plaatje past. Met jouw enthousiaste houding weet je een potentiële flexwerker te enthousiasmeren om aan de slag te gaan via SRV Transportdiensten.
Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Omschakelen van Nederlands naar Engels is voor jou geen probleem;
– Je werkt graag samen aan succes;
– Leren houdt voor jou nooit op;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Zaandam en in het bezit van een rijbewijs.

Bedrijfsprofiel SRV Transportdiensten
SRV transportdiensten is een uitzendbureau dat bestaat uit een viertal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen.

 

Wij bieden je
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl.
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088 74 70 249.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.