Intercedent Amersfoort

Intercedent Amersfoort

Intercedent Amersfoort

Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een:

INTERCEDENT

Krijg jij een kick van iemand verder helpen met zijn of haar carrière en help jij mensen graag groeien? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Gedurende de gehele carrière van de flexwerker ben jij het aanspreekpunt. Dit begint al bij de eerste kennismaking. Bij het intakegesprek breng je de kwaliteiten en wensen van de sollicitant in kaart. Daarbij ben je oprecht geïnteresseerd, maar je bent ook in staat om kritische vragen te stellen. Is de medewerker eenmaal aan de slag bij een opdrachtgever, dan houd je contact over hoe het gaat en welke opleidingen hij of zij eventueel wil gaan volgen om te verbeteren. Verder draag je zorg voor punctuele en tijdige verloning en help je de flexwerker bij administratieve verplichtingen. Tot slot ben je uitvoerend bezig met het invullen van vacatures, het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je bent communicatief vaardig;
– Werken in een team gaat je goed af;
– Je spreekt een aardig woordje Engels;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort en in het bezit van rijbewijs B.

Over SRV Transportdiensten
SRV Transportdiensten is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen.

intercedent amersfoort

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088 74 70 249.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.