Transport Professionals

Logistiek Professionals

Adminstratieve Professionals

Ik zoek personeel

SRV Transportdiensten bestaat inmiddels 2 jaar. We zijn een jonge en ondernemende club die constant in beweging is en zich op de kaart heeft weten te zetten als een betrokken en loyale partij. De binding tussen de klant en SRV Transportdiensten vertaalt zich onder andere in langdurige relaties.

SRV transportdiensten is een uitzendbureau dat zich enkel en alleen richt op transport en logistiek. Wij vinden dat het belangrijk is om te denken in oplossingen en kennen geen 9-tot-5 mentaliteit. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar.

Op zoek naar personeel? Bijvoorbeeld om een piek in december op te vangen, om tijdelijke onderbezetting op te lossen, voor langere termijn of voor een vast dienstverband. In deze gevallen kunnen we u van dienst zijn. Voor het leveren van onze diensten aansluitend op uw specifieke wensen, maken we graag eerst kennis met u en uw organisatie.

U kunt alvast globaal aangeven wat uw wensen zijn middels het inschrijfformulier voor werkgevers.

Na ontvangst van het formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen. Heeft u op zeer korte termijn behoefte aan extra personeel? Bel ons dan: 088-7470281.