Collega Amersfoort

Collega Amersfoort

Collega Amersfoort

Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een: 

Recruiter

Functieomschrijving
Het geheim van een goede recruiter zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Gedurende de carrière van de flexwerker ben jij het aanspreekpunt. Dit begint al bij de eerste kennismaking. Bij het intakegesprek breng je de kwaliteiten en wensen van de sollicitant in kaart. Daarbij ben je oprecht geïnteresseerd, maar je bent ook in staat om kritische vragen te stellen. Is de medewerker eenmaal aan de slag bij een opdrachtgever, dan houd je contact over hoe het gaat en welke opleidingen hij of zij eventueel wil gaan volgen om te verbeteren. Verder draag je zorg voor punctuele en tijdige verloning en help je de flexwerker bij administratieve verplichtingen. Tot slot ben je uitvoerend bezig met het invullen van vacatures, het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Wie ben jij?
– Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
– Je schrikt niet terug voor acquisitie en bent een geboren netwerker;
– Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan verschillende gesprekspartners;
– Je gaat resultaatgericht te werk en bent geïnteresseerd in wat jouw klanten en uitzendkrachten beweegt;
– Je bent een echte teamplayer;
– Je bezit een flinke portie doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
– Je kunt goed prioriteiten stellen en kansen onderscheiden;
– Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort en in het bezit van een rijbewijs.

Bedrijfsprofiel SRV Transportdiensten
SRV Transportdiensten is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van SRV Transportdiensten zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@srvtransportdiensten.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088-7470249 of 06-50569942.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.